Yengemi Fena Yakaladım Kurtulamadı

Merhabalar, ismim Barış. Paylaşacağım hikayem üniversitede öğrenciyken başladı ve halen devam ediyor. Babamlar altı kardeşler. En küçük amcamın karısına, yani yengeme ilk gördüğümden beri hayrandım. Yengemi hayal ederek çok otuzbir çektim. Yengemi anlatmam gerekirse, 40 yaşında, 1.65 boylarında, fiziğine çok dikkat eden, dışarıdan görenin iki çocuk doğurduğuna inanmayacağı kadar diri olan, esmer güzeli bir kadındır.

Amcam ise kısa boylu, göbekli, ağzı bozuk bir tiptir. Onlar da ailem gibi İstanbul’da yaşıyorlar. O dönem ben Ankara’da öğrenciydim ve o zamanlar internette bir sitede webcamda kadınlarla karşılıklı soyunup masturbasyon yapmak meşhurdu. Ben de belirli aralıklarla takılırdım o siteye. Bir akşam can sıkıntısından yine o siteye girmiştim. Yarım saat falan sitede gezindikten sonra bir tane İstanbul’lu kadın denk geldi. Kadın webcamda yüzünü göstermiyor, sadece tişörtünün yakasından itibaren alt tarafı taytına kadar görünüyordu. Tabii ben de aynı şekilde yüzümü göstermiyordum.

“Selam, naber?” muhabbetinden sonra kadına karşılıklı soyunup masturbasyon yapma teklifinde bulundum. Kadının tepkisi, “Hadi göster bakalım hünerlerini, zevklendir beni!” oldu. Ben eşofmanımı ve boxeri çıkardım, kamera karşısında ufaktan otuzbir çekmeye başladım. Kadının da hoşuna gitti ve o da soyundu. İkimiz de çırılçıplak şekilde kendimizi okşayarak masturbasyon yapmaya başladık. Aynı zamanda da argo konuşmalarla birbirimizi azdırıyorduk. Kadın orgazm olup ben de boşaldıktan sonra kadına teşekkür edip siteden çıkacakken, kadın, “Bana bu muhteşem zevki tattıran adam yüzünü gösterebilir mi? Beni kim sikti merak ediyorum!” dedi. Ben de, “Tek taraflı olmaz, anca sen de yüzünü gösterirsen olur!” dedim.

Kadın önce mırın kırın etse de sonunda, “Tamam! Üçe kadar sayıp aynı anda göstereceğiz!” dedi. Ben de, “Tamam!” dedim ve üçten geriye saymaya başladık. Üç-iki-bir dedik ve yüzlerimizi gösterdik ve gösterdiğimiz gibi ikimiz de dona kaldık. Çünkü karşımdaki kadın yengem idi. Beş saniye kadar sonra görüntü gitti, yengem siteden çıkmıştı. Yengemin siteden çıkmasına üzülsem de, laptopumda bir uygulama vardı ve masturbasyon yaparken karşımdaki kadınların videosunu kaydediyordu. Dolayısıyla otomatik olarak yengemin görüntülerini de başından sonuna kadar video olarak kaydetmişti.

Şaşkınlığım geçince hemen telefonla yengemi aradım, meşgule attı. Bir daha aradım, yine meşgule attı. “Konuşalım!” diye mesaj attım, cevap vermedi ve tekrar aradığımda telefonu kapalıydı. Birer saat arayla yengeme onlarca mesaj attım, yine cevap yok. Sonrasında birdaha hiç arayıp sormadım, konuyu orada kapattım. Fakat nerdeyse her gün yengemin kaydettiğim videosunu tekrar tekrar izledim ve otuzbir çektim. Yengemi izlemeye bir türlü doyamıyordum, öyle ki telefonuma da kopyaladım o videoyu…

Sınavlar bittikten sonra ailemi ziyarete İstanbul’a gittim. Yengemi de görürüm umudu vardı içimde. Pazar günü bizimkiler yemeğe yengemleri de çağırdı. Eve geldikleri sırada yengem yüzüme bile bakamıyordu. Ben ise fırsat kolluyordum konuşmak için. En sonunda o fırsatı yengem balkona sigara içmeye çıktığında yakaladım. Hemen ben de balkona çıktım ve yengemin kulağına, “Bu ikimizin sırrı olacak, benimle mezara gidecek, rahat ol!” dedim. Yengem sadece, “Teşekürler!” deyip sigarasını söndürüp salona geri döndü. Gece geç saatlere kadar oturup evlerine gittiler. O gece gözüme uyku girmedi, hep aklımda olan şey, acaba yengemi sikebilir miydim sorusuydu…

Sabah uyandığımda ilk işim yengeme mesaj atmak oldu, “Yenge, sana geleyim de konuşalım!” diye. Yengem cevap vermese de kahvaltıdan sonra yengemlerin evine gittim. Amcam işe gitmişti, çocuklar okuldaydı. Evde yengemle baş başaydık, konuşmaya başladık. Yengeme neden o siteye takıldığını sordum. Yengem de amcamla ayda yılda bir seks yaptıklarını, onda da orgazm olamadığını, onun için o siteye girip webcamda kendini tatmin ettiğini söyledi. Bunu ne zamandan beridir yaptığını sorduğumda, “Birkaç ay önce tesadüfen buldum o siteyi, haftada bir iki kez giriyordum, ama senden sonra bir daha asla girmedim oraya!” dedi. Sonra bana sordu, “Senin ne işin vardı o sitede?” diye. Ben de, “Can sıkıntısından, rahatlamak için girmiştim!” dedim.

Kısa bir sessizlikten sonra yengeme, “Yenge ben o gün seni kaydettim!” dedim ve telefonumdan videoyu gösterdim. Yengem, “Manyak mısın, kimse görmeden sil bunu, ikimiz de biteriz!” dedi. Ben de, “Silmek istemiyorum, ben o andan çok zevk aldım ve unutmak istemiyorum!” dedim. Yengem ısrarla, “Lütfen sil, birisi görür rezil oluruz, kimseye açıklayamayız!” dedi. Ben de o malum cümleyi yapıştırdım hemen, “Benimle bir kere birlikte olursan silerim!” dedim. Yengem sinirlendi ve “Yengeni mi sikeceksin? Sapık mısın oğlum sen?” diye sesini yükseltti.

Ben de, “Hastayım sana yenge, ölüyorum senin için, amcamla evlendiğin günden beri sürekli seni hayal edip otuzbir çekiyorum. Memelerin için ölürüm ben, deli divane oluyorum senin için!” deyip yengemi kendime doğru çekip dudaklarına yapıştım. Yengemin tepki vermesini beklemeden bir elimle o muhteşem memelerini avuçlayıp diğer elimle de götünü mıncıklıyordum. Yengem dudaklarını kurtarıp, “Dur yapma!” desede boynunu öpüp memelerini ve götünü mıncıklamaya devam ediyordum. Yengem sonunda kıvama gelmişti. Kısık bir sesle, “Sadece bir kez yaparım ama!” deyince dünyalar benim oldu.

O cümleyi duyar duymaz yengemi kucakladığım gibi yatak odasına götürdüm. Yengemi öpe öpe soyarken, yengem, “Beni öyle bir sik ki girdiğim günaha değsin!” dedi. Fakat yengemin bilmediği bir konu vardı, ben daha milli bile değildim. İkimiz de çırılçıplak kaldığımızda benim yarak halen sönüktü ve yengemin yüzü düşmüştü. “Bu niye böyle? O gün webcamda kazık gibiydi!” dediğinde, “Heyecanlandım, ondandır!” dedim. Yengem, “Biliyor musun, o gün beni gerçekten sikmeni çok istedim aslında!” deyip usta edasıyla sikimi ağzına aldı. Benim yarak saniyeler içinde dim dik oldu…

Biraz saksodan sonra yengem yatağa sırt üstü uzandı ve “Sıra sende, hadi marifetini göster!” dedi. Memelerinden başladım yalamaya. Aşağıya inip amını yalamaya başladığımda ise deli gibi inlemeye başladı. Çok geçmeden orgazm olup, “Hadi, gir içime artık, sik beni!” deyip beni üstüne çekti. Eliyle yarağımı amının girişine ayarlayıp, “Hadi!” dedi. Amına soktuğumda, “Iı-ııhhh!” diye inledi. İçinde biraz bekleyip pompalamaya başladım. Ne yazık ki 4-5 dakika anca sürdü pompalamam. Yengemin amına boşalınca bir an duraksadım. Yengem, “Ne oldu?” diye sordu. Ben de, “Milli oldum!” dedim. Yengem güldü ve “Amcan senelerdir sikiyor ve bunun yarısı kadar anca sürüyor!” dedi ve gülerek yataktan kalkıp banyoya temizlenmeye gitti.

Tabii ben erken boşaldığım için utanmıştım. Yengem banyodan geldiği sırada ben üzerimi giyinmeye başlamıştım. Yengem saate bakıp, “Daha zamanımız var, eğer moralini bozmazsan bir kez daha sikebilirsin beni! Hadi duş alıp gel!” dedi. Ben tabii mutluluktan havalara uçtum. Çabucak duşumu alıp geldim. Yatağa uzanıp yengemle öpüşmeye başladık. Öpüşürken yengem yarağımla oynuyordu. Yarağım sertleşince biraz sakso çekti. Ben de yengemin amını yaladıktan sonra misyoner pozisyonuna geçtik ve yengemi sikmeye başladım…

Kendime güven gelmişti, 10 dakika kadar misyonerde sikip, “Hadi domal orospu!” dedim. Yengem de, “Peki sikicim!” deyip domaldı. Aynı webcamda yaşadığımız gibi bir atmosfer oluşmuştu. Arkasına geçip yarağımı amına sokmaya çalışırken göt deliğine denk gelince yengem hemen, “Aşkım orası yasak!” dedi ve eliyle amına yöneltti yarağımı. Amına birden köklediğimde yengem aynı webcamdaki gibi konuşarak, “Ohhhh! Aynen beni böyle sik aşkım, kurban olurum yarağına, sik orospunu, koy amıma sikicim, parçala amımı, pısırık kocamın sikemediği amımı yarağa doyur!” diye diye ve 15 dakika kadar da domalmış halde siktirdi kendini bana, inleye inleye inleye orgazm oldu…

Az sonra da ben içine boşaldığımda dizlerimin bağı çözülmüştü, nefes nefeseydim, tarif edemeyeceğim bir mutluluk ve rahatlama vardı. Biraz sonra nabzımız normale döndüğünde amından çıktım. Yengem dönüp, “Muhteşemdin sevgilim!” diyerek dudağımdan öptü ve elimden tutup temizlenmek için banyoya götürdü. Birlikte duş alıp banyodan çıktıktan sonra giyindik. Gideceğimde dudaklarımdan öpüp, “Biliyorum, sadece bir sefer yaparım demiştim, ama devamını istiyorum aşkım!” dedi.

Tabii devamı geldi, ben evlenene kadar fırsat buldukça yengemle sikiştik. Bu arada ‘yasak’ dediği götünü de siktim. Okul bitince evlendim, ama yengem sürekli mesaj atıyordu, “Aşkım yarağını özledim, gel beni sik! Sen sikmezsen webcamda başka bir sikici bulur kendimi siktiririm!” diye. Tabii buna razı olamazdım ve her çağırdığında gidip siktim. Yengemle sikişmelerimiz eskisi kadar sık olmasa da halen devam ediyor 🙂

aile sex hikayelerialdatma hikayelerianal sexanal sex hikayesiensest hikayelersex hikayesex hikayesi
Comments (0)
Add Comment
Yaş Sınırı!
Sitedeki videoları izleyebilmeniz için +18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamalısınız.